Градоначелник обишао радове на реконструкцији пута Саничани- Ракелићи

03/27/2018

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић обишао је данас радове на реконструкцији пута од Друштвеног  дома у Саничанима до Ракелића. Ријеч је о дионици локалног пута  у дужини од три километра који је предвиђен  годишњим  планом за уређење како би се мјештанима обезбиједили  бољи услови за  одвијање саобраћаја и живот уопште.


„  На лицу мјеста смо се увјерили да радови , који су на почетку,  иду предвиђеном динамиком“ , изјавио је Ђаковић новинарима.

Он је потврдио  да каои сваке године, послије снијега долазе и проблеми са рупама на путевима, нарочито оним старијим и већ оштећеним, као што је био и овај.

 За мјештане Саничана и Ракелића ово пуно значи који истичу да је на  овом путном правцу било  пуно ударних рупа.

Сада ће ово бити квалитетно санирано и ми смо презадовољни, хвала локалној заједници и свима који су дио овог пројекта“,рекао је мјештанин Драган Бојановић.

Рок за завршетак радова је 90 дана, а радови би, ако вријеме послужи, могли бити завршени раније.

Ови радови су дио Пројекта „ Хитан опоравак од поплава“ , а у питању су кредитна средства  којима  се Град Приједор задужио , а  Министарство  за пољопривреду, шумарство и водопривреде са Јединицом за координацију пољопривредних пројеката и Градском управом Приједор имплементира овај пројекат, чија је вриједност око 300 000 КМ.

Иначе, у оквиру овог пројекта  је  и реконструкција  Рудничке улице у центру града   која је у току, а  вриједност ових радова је око 58.550 КМ.Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана