Градоначелник обишао радове у Рудничкој улици

02/02/2018

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић је обишао радове на реконструкцији Рудничке улице од раскрснице код градског гробља  до улице Краља Александра/ бивша ЈНА/.  Ријеч је о радовима на реконструкцији постојеће асфалтне коловозне траке и реконструкцији тротоара са десне стране улице.


„Почетком 2018.године настављени су радови на уређењу градских улица и ми  уређујемо асфалтне површине у граду на којима је урађена подземна инфраструктура тако да се не морају поново раскопавати “, изјавио је градоначелник након обиласка градилишта.

Он је додао да се уређују  и тротоари , односно оно што је могуће и у складу са расположивим финансијским средствима.

„ Намјера нам је да тако наставимо и даље са жељом да уже језгро града  добије урбани изглед“, истакао је градоначелник.

Ови радови су дио Пројекта „ Хитан опоравак од поплава“ , а у питању су кредитна средства  којима  се Град Приједор задужио , а  Министарство  за пољопривреду, шумарство и водопривреде са Јединицом за координацију пољопривредних пројеката и Градском управо Приједор имплементира овај пројекат, чија је вриједност 58.553,40 КМ са ПДВ-ом.

Иначе, у оквиру овог пројекта предвиђена је реконструкција пута  Дом Саничани-Ракелићи у дужини од 3000 метара, а  његова вриједност  је 282.686 ,95 без ПДВ.Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана