Градоначелник организовао пријем за храброг полицајца

01/04/2018

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић  организовао је  пријем за  полицајца  Слађана Дачића, припадника Јединице за подршку Управе за обезбјеђење личности и објеката у Бања Луци који је из хладне ријеке Сане спасио младића Н.М. који је синоћ покушао самоубиство.

 
„Он је учинио веома хуман гест и спасио један млади људски живот који је из непознатих разлога нашао у ријеци Сани и у велику и надљудску борбу спасио му живот и ја сам му на томе захвалан“, казао је Ђаковић.
 
Он је Слађану пожелио да га ова срећа због спашеног живота прати у даљем животу уз захвалност читаве локалне заједнице на овом хуманом чину.
 
Слађан Дачић се захвалио на овом пријему и пажњи која му је указана.
 
„ Пријатно ме је изненадио и велики број порука на друштвеним мрежама из цијеле БиХ, Србије и Хрватске и подршка и похвале за оно што сам урадио“, рекао је Дачић.
 
Он је додао и да су га родитељи младића Н.М. који је покушао самоубиство скочивши прексиноћ у ријеку Сану са градског моста контактирали телефоном и договорили сусрет .Двадесетдвогодишњи младић  Н.М.се и даље  налази на  Одјељењу психијатрије приједорској болници.Галерија
Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана