Градоначелник: Иза нас је година добрих резултата

12/28/2017

 Бројним новогодишњим пријемима, градоначелник Приједора Миленко Ђаковић данас је придружио традиционални сусрет са представницима јавног, политичког, културног и привредног живота.

 
 „Уз најљепше новогодишње честитке свим Приједорчанима, могу да констатујем да је ова година, упркос тешкоћама, била година добрих резултата, а они, кад је о Приједору ријеч, нису занемарљиви – оцијенио је Ђаковић.
 
Он је додао да је градски буџет је издржао све потребе које је требало финансирати, а према свим корисницима смо испоштовали оно што им је било намијењено. И привреда је функционисала, јер је у овој години почело са радом седам привредних субјеката, међу којима је и трговачки центар из ланца “Тропика” на Уријама. Испоштовали смо све подстицаје и субвенције према грађанима и привредницима – рекао је Ђаковић.
 
Он је  додао да су из градског буџета, у овој години, саниране одређене штете које су приједорски воћари претрпјели у задње четири године.
 
 Све друштвене манифестације су уредно обављење и са задовољством могу рећи да смо успјешно завршили ову годину“, казао је Ђаковић.
 
Традиционалном пријему за представнике јавног и друштвеног живота града присуствовали су и министри у Влади РС Лејла Решић, Неђо Трнинић и Дане Малешевић као и предсједник ДНС-а Марко Павић.Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана