Пријем за предсједнике Савјета МЗ

12/28/2017

  Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић истакао је данас на новогодишњем пријему за предсједнике савјета мјесних заједница да Градска управа има добру сарадњу са њима и да је то од изузетне важности како би се јасно дефинисали проблеми које имају мјесне заједнице и који дефинишу будуће развојне планове и пројекте.


„Ово је прилика да се сумирају резултати и договоре планови за будућност и још више подигне љествица нивоа сагласности која међу нама постоји“ нагласио је Ђаковић.

Он је потврдио да су у 2017.години обављени избори и изабрани нови савјети мјесних заједница, као и да су тако изабрани најбољи и најквалитетнији људи који су вољни да посвете своје вријеме идентификацији проблема у мјесним заједницама који су преостали како би их заједнички у наредном периоду рјешавали.

Шеф Одсјека за мјесне заједнице Милан Гламочанин је потврдио да у Приједору постоји 49 мјесних заједница и да је изборима за савјете мјесних заједница изабрано преко 300 нових чланова.

„ Савјети имају велики значај и њима се посвећује велика пажња у функционисању Градске управе Приједор која за сва питања и све пројекте тражи мишљење од мјесних заједница, тако да избором квалитетних кадрова на овом нивоу власти можемо само побољшати положај и квалитет живљења становника по мјесним заједницама“ нагласио је Гламочанин.Галерија
Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана