Пријем за представнике Удружења грађана" ДОН"

12/06/2017

Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић организовао је данас пријем за представнике Удружења грађана „ ДОН“. Повод је био републичка награда за најбољег организатора волонтирања коју  је Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске додијелило овом  Удружењу.
 
„ Волонтеризам је нешто што је живјело у прошлим временима далеко више него данас и ми подржавамо ову активност  из које настају многе корисне ствари за грађане ,а младе људе позивам да се укључе у волонтеризам у свим облицима и тако помажу људима око себе“, истакао је градоначелник након пријема.
 
Пријему су присуствовали  Муриса Марић, извршни директор УГ „ ДОН“, координатор пројекта Зоран Петош  и најактивнија волонтерка Бојана Мутић.
 
Лијепо је када се година  завршаваа са поносом се можемо осврнути на учињено. Још када за свој труд и залагање добијете заслужену награду онда је прича заокружена. Значајно признање за град Приједор, запосленик у  ДОН-у,  а посебно за наше волонтере. Велико ХВАЛА свима који су допринијели да са поносом примимо ову награду.Идемо даље јер ДОБРО ЈЕ БИТИ ДОБАР!- поручили су из „ДОН“-а.
 
Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Јасмина Давидовић уручила је  јуче  поводом Међународног дана волонтера – 5. децембра, републичке награде најбољим волонтерима и организаторима волонтирања. Организатор 10. додјеле награда најбољим волонтерима и организаторима волонтирања је Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске. Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана