Конституисан Организациони одбор манифестације " Дани зиме на Козари"

12/01/2017

 У Градској управи Приједор данас је конституисан Организациони одбор манифестације  "Дани зиме на Козари 2018 " која  ће се одржати 3.и 4.. фебруара на Мраковици.

 
Одбор је усагласио став  да ће манифестација трајати два дана те да ће у суботу  3.фебруара, првог дана манифестације,бити одржан планинарски марш  на рути Ламовита –Лисина-Мраковица   у организацији Клуба екстремних спортова „Албатрос“ Приједор, као и ски куп основаца и средњошколаца у шест категорија.
 
У недјељу , другог дана  манифестације која је регионалног  карактера  биће одржана спортска такмичења градова и општина у шест дисциплина  у комбинацији са  и без снијега, док ће гастро такмичење бити подијељено на такмичење туристичко-угоститељских школа, планинарских  друштава и извиђачких одреда у припремању котлића, те посебно ловачких удружења са  подручја Поткозарја  у припреми ловачких котлића.
 
Будући да се  на Козари  и овога пута очекује велики број посјетилаца, из Приједора и околних градова биће  обезбијеђен бесплатан превоз , као и улазак у Национални парк „ Козара“ по промотивној цијени од једне умјесто редовне 2 КМ.
 
Организатори манифестације су  , поред Туристичке организације Приједор и град Приједор, а саорганизаториНационални парк "Козара" те  туристичкеорганизације општина  Нови Град,  Градишка и Козарска Дубица.
 
Покровитељи "12.Дана зиме на Козари 2018" су град Приједори Министарство управе и локалне самоуправе.Галерија
Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана