Обилазак корисника пројекта пластеничка производња

11/28/2017

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић разговарао је данас са представницима Хуманитарне организације „ Мuslim aid  из Сарајева која на подручју града проводи пројекат пластеничке производње.

 
„ У Приједору је у два наврата проведен  пројекат додјеле пластеника углавном женама које су их ставиле у употребу самоодрживости , али и у сегменту гдје је требало побољшати услове претходне производње“, рекао је Ђаковић.
 
Он је додао да је ово јединствен случај да организација која је додијелила пластенике и проводила пројекат дошла у обилазак свих корисника пројекта пластеничка производња.
 
„ Они су нам пренијели своје утиске и констатовали да су сви пластеници у функцији и да их корисници користе у складу са пројектом“, истакао је Ђаковић.
 
Он је потврдио да  су Градска управа Приједор  и  „ Муслим ејд“ учествовали  са  по 40 одсто вриједности пројекта, а да је 20 одсто било учешће корисника.
 
Директор ове хуманитарне организације Едина Шехић Салији је истакла да је ријеч о 40 пластеника и да је вриједност пројекта око 100 000КМ.
 
„ Корисници нашег пројекта су били и социјално и материјално угрожени као и оне особе које се већ баве пластеничком производњом и који су хтјели да унаприједе своје капацитете и да та дјелатност постане самоодржива“, рекла је Шехић Салији.
 
Она је изразила наду да ће успјешна сарадња са градом Приједором бити настављена и на другим пројектима ове организације.Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана