Трипартитни споразум са седам корисника

09/30/2017

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић потписао је данас са представницима федералног  Министарства  расељених особа и избјеглица  трипартитни споразум са седам  корисника  донације грађевинског материјала. Ријеч је о  категорији повратника и избјеглица који у изабрани по јавном позиву овог министарства из 2015.године.


„ Свака помоћ овим категоријама људи је добродошла и ми са овим министарством сарађујемо већ дуги низ година како би ријешили проблема трајног смјештаја“, рекао је Ђаковић.

Представник Федералног министарства расељених особа и избјеглица Емира Мешић је потврдила да се ради о пакетима грађевинског материјала који су различите вриједности у зависности од потреба корисника.

„Министарство ће и даље помагати повратничкој популацији односно људима који су у потреби да створе минимум стамбених услова за живот њихове породице“ рекла је Мешићева.
Она је додала да је јавни позив расписан 2015.године и да је тада изабрано 26 корисника и да је до сада ријешено укупно 14 корисника. Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана