Градоначелник обишао учеснике акције уређења села Љескаре и Калајево

07/24/2017

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић обишао је данас мјештане мјесне заједнице Љескара - Калајева који су  почели  акцију уређења простора око  прилазних путева у селу.Он је поздрављајући ову акцију истакао да је прољетос, у склопу акције прољетног уређења града, практично  упућен позив свим грађанима Приједора да се укључе у ову акцију уређења свог животног простора.

 
„ Први су се овој акцији одазвали мјештани Јелићке, а ево сада видимо да се акција наставља и на подручју ове мјесне заједнице“ изјавио је Ђаковић.
 
Он је  додао да  је ово још  један изузетно лијеп примјер слоге мјештана ради уређења властитог животног простора.
 
„Ми смо спремни да и материјално помогнемо све те активности  гдје се мјештани договоре и направе акције уређења  својих села да бисмо за годину и двије дана потпуно уредили све путне  правце којима пролазе возила и аутобуси“ рекао је Ђаковић.
 
Предсједник Савјета мјесне заједнице Љескаре-Калајево  Недељко Средић  истакао  је  да је ријеч о акцији комплетног уређења мјесне заједнице.
 
„ То значи да путеве припремамо за насипање, али  и да могу и ватрогасне јединице да интервенишу и да приђу објектима у случају потребе“ , изјавио је Средић.
 
Он је додао да на овом подручју има 30 домаћинстава и да ће се акција водити у три правца  у  дужини 34 километра.Средић је нагласио и добру сарадњу са градским структурама и да ће наставити ове активности уређења путне инфрструктуре па све до простора око дома. Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана