Промовисан летак добродошлице за дијаспору

07/14/2017

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић и начелник Полицијске управе Приједор Далибор Иванић промовисали су данас летак добродошлице Приједорчанима који живе у иностранству и који годишњи одмор проводе у свом родном граду.

 
Промотивни летак који ће од данас бити дијељен грађанима који долазе у шалтер салу Градске управе и инфо пулту у згради полиције дио је активности Форума за безбједност града. на реализацији „ Плана превенције инцидената и кривичних дјела почињених из мржње и предрасуда на подручју града Приједора за период 2017-2021. године.
 
Ђаковић је овом приликом истакао да је ово промотивни материјал који садржи низ корисних информација које могу користити грађанима како би свој годишњи одмор што мање проводили на шалтерима ,а више са својим породицама.
 
„ Надамо се да смо на овај начин олакшали грађанима тај посао, а уједно нам је жеља да свим грађанима обезбиједимо мирне услове одмора“ , рекао је Ђаковић.
 
Промотивни материјал који је израдила Градска управа Приједор садржи основне информације које грађанима могу помоћи приликом остваривања својих права у погледу подношења захтјева за одређену документацију или издавање личних докумената, као и текст добродошлице свим грађанима и лицима из иностранства која долазе у Град Приједор.
 
Начелник Полицијске управе Приједор Далибор Иванић је истакао да је ово  још једна у низу превентивних активности које Полицијска управа Приједор предузима у партнерском односу са локалном администрацијом, у циљу очувања доброг стања безбједности на подручју града Приједора.
 
„Полицијска управа Приједор, у вријеме туристичке сезоне када велики број грађана из иностранства долази да проведе годишњи одмор у Приједору, предузеће све потребне мјере и радње како би створили повољан безбједносни амбијент који ће им омогућити да што угодније проведу одмор, а  с обзиром на безбједносне показатеље, наша процјена је да ће све протећи безбједно и без инцидената'', рекао је  Иванић. Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана