У посјети Приједору потпредсједник Републике Српске Рамиз Салкић

07/13/2017

 У посјети Приједору данас је боравио потпредсједник Републике Српске Рамиз Салкић  са сарадницима и том приликом разговарао са градоначелником Приједора Миленком Ђаковићем


Након састанка потпредсједник Републике Српске Рамиз Салкић и градоначелник Приједора Миленко Ђаковић издали су саопштење у којем се истиче да су теме разговора биле даље унапређење међуљудских и међунационалних односа  у Приједору.

Салкић и Ђаковић су  се сложили у оцијени да је ријеч о локалној заједници која је направила највећи искорак када је у питању суживот и заједничка сарадња по многим питањима.

У саопштењу се истиче да је током састанка било говора и о нашој дијаспори и о могућностима улагања у град Приједор са претпоставком да се одржи давно остварени позитиван и стабилан  политички амбијент и клима повољна за улагање.

Заједнички став да је то порука која се мора слати нашим суграђанима који имају капитал да се враћају у Приједор и да тиме можемо даље развијати економију и повећати број запослених радника.
То би даље омогућило останак грађана Приједора на овим просторима и позитивне искораке које град Приједор , као мултиетничка средина , може да понуди својим грађанима.Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана