Стигле специјализоване екипе Републичке управе цивилне заштите

03/15/2017

 У Приједор је данас, на захтјев градоначелника Града Приједора за  стручно-техничку помоћ у тражењу малољетне  особе  која се утопила  у ријеци Сани 5.марта, а на основу сагласности Владе РС , стигла екипа Републичке управе цивилне заштите која ће учествовати у њеном тражењу. Републичка управа цивилне заштите вршиће тражење и претрагу терена путем специјализоване  јединице за заштиту и спасавање на води и под водом.

 
Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић се захвалио овој екипи која је на челу са директором Милом Међедом била на кратком пријему код градоначелника,а која се у кратком року одазвала на овај позив за помоћ у потрази.
 
„ У овом тренутку је најважније да овај трагичан случај добије свој епилог, односно да  се за родитеље  ова агонија  око проналаска тијела  дјевојке , заврши “ изјавио је Ђаковић.
 
Градоначелник је спасиоце замолио да га  о свему редовно извјештавају, те да вјерује да ће ова проширена активност уз најављени долазак Цивилне заштите Републике Словеније, довести до коначног расплета овог трагичног догађаја и проналаска тијела несрећне дјевојке.Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана