Gradonačelnik organizovao prijem za boračke organizacije

01/05/2018

 Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković poručio je da su boračke kategorije najzaslužnije za stvaranje Republike Srpske i mira na ovim prostorima.

"Saradnja Gradske uprave i boračkih organizacija u Prijedoru je veoma dobra. Stalno razgovaramo i zajedno nastojimo da rješavamo sva pitanja", rekao je Đaković nakon prijema koji je povodom 9. januara - Dana Republike organizovao za boračke organizacije u Prijedoru. 

On je naglasio i da su ove svečanosti prilika da se razgovara o poboljšanju saradnje u interesu članova boračkih organizacija. 

Predsjednik Organizacije porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila grada Prijedora Zdravka Karlica istakla je veoma dobru saradnju organizacije sa gradskom upravom, te izrazila nadu da će ona biti i nastavljena. 

"Kao i svih godina, na prijemu razgovaramo o našim problemima, saradnji sa gradskom upravom i veoma sam ponosna što mi u Prijedoru imamo ovako dobru saradnju", navela je Karlica. 

Predsjednik Boračke organizacije grada Prijedora Zoran Predojević poželio je svim boračkim organizacijama u Republici Srpskoj da imaju takav odnos sa svojom lokalnom zajednicom kakav je izgrađen u Prijedoru. 

"Poželjeli smo što više radnih mjesta u Republici Srpskoj i da zadržimo mladost u našem gradu", istakao je Predojević, koji je svim građanima u Srpskoj čestitao Dan Republike. 

Prijemu su prisustvovali i predstavnici Udruženja logoraša i zarobljenih boraca i Organizacije rezervnih vojnih starješina. 

Nakon prijema, položeni su vijenci na centralni spomenik poginulim borcima "Za krst časni". Galerija
Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Vaš komentar
Unesite sigurnosni kod
 

     
    Mapa grada Web GIS
    Mapa Prijedora

 

© Grad Prijedor, Sva prava zadržana