Gradonačelnik organizovao prijem za hrabrog policajca

01/04/2018

 Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković  organizovao je  prijem za  policajca  Slađana Dačića, pripadnika Jedinice za podršku Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata u Banja Luci koji je iz hladne rijeke Sane spasio mladića N.M. koji je sinoć pokušao samoubistvo.

„On je učinio veoma human gest i spasio jedan mladi ljudski život koji je iz nepoznatih razloga našao u rijeci Sani i u veliku i nadljudsku borbu spasio mu život i ja sam mu na tome zahvalan“, kazao je Đaković.

On je Slađanu poželio da ga ova sreća zbog spašenog života prati u daljem životu uz zahvalnost čitave lokalne zajednice na ovom humanom činu.

Slađan Dačić se zahvalio na ovom prijemu i pažnji koja mu je ukazana.

„ Prijatno me je iznenadio i veliki broj poruka na društvenim mrežama iz cijele BiH, Srbije i Hrvatske i podrška i pohvale za ono što sam uradio“, rekao je Dačić.

On je dodao i da su ga roditelji mladića N.M. koji je pokušao samoubistvo skočivši preksinoć u rijeku Sanu sa gradskog mosta kontaktirali telefonom i dogovorili susret .Dvadesetdvogodišnji mladić  N.M.se i dalje  nalazi na  Odjeljenju psihijatrije prijedorskoj bolnici.Galerija
Opstina Prijedor
Vaš komentar
Unesite sigurnosni kod
 

     
    Mapa grada Web GIS
    Mapa Prijedora

 

© Grad Prijedor, Sva prava zadržana