Gradonačelnik : Iza nas je godina dobrih rezultata

12/28/2017

 Brojnim novogodišnjim prijemima, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković danas je pridružio tradicionalni susret sa predstavnicima javnog, političkog, kulturnog i privrednog života.

 
 „Uz najljepše novogodišnje čestitke svim Prijedorčanima, mogu da konstatujem da je ova godina, uprkos teškoćama, bila godina dobrih rezultata, a oni, kad je o Prijedoru riječ, nisu zanemarljivi – ocijenio je Đaković.
 
On je dodao da je gradski budžet je izdržao sve potrebe koje je trebalo finansirati, a prema svim korisnicima smo ispoštovali ono što im je bilo namijenjeno. I privreda je funkcionisala, jer je u ovoj godini počelo sa radom sedam privrednih subjekata, među kojima je i trgovački centar iz lanca “Tropika” na Urijama. Ispoštovali smo sve podsticaje i subvencije prema građanima i privrednicima – rekao je Đaković.
 
On je  dodao da su iz gradskog budžeta, u ovoj godini, sanirane određene štete koje su prijedorski voćari pretrpjeli u zadnje četiri godine.
 
 Sve društvene manifestacije su uredno obavljenje i sa zadovoljstvom mogu reći da smo uspješno završili ovu godinu“, kazao je Đaković.
 
Tradicionalnom prijemu za predstavnike javnog i društvenog života grada prisustvovali su i ministri u Vladi RS Lejla Rešić, Neđo Trninić i Dane Malešević kao i predsjednik DNS-a Marko Pavić.Galerija
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Vaš komentar
Unesite sigurnosni kod
 

     
    Mapa grada Web GIS
    Mapa Prijedora

 

© Grad Prijedor, Sva prava zadržana