Prijem za učesnike Kulturnog ljeta 2017

10/03/2017

 Gradonačelnik  Prijedora  Milenko Đaković organizovao je prijem za predstavnike ustanova kulture , kulturno–umjetničkih  društava,  turističke organizacije  i nevladinih organizacija koje su učestvovale u kreiranju ovogodišnje  manifestacije „ Kulturno ljeto 2017“.

On je tom prilikom izrazio zahvalnost za dugogodišnju saradnju koja je  i ove godine došla do punog izražaja u predstavljanju kulturnih vrijednosti grada.

 

 „Kultura je nešto što se u Prijedoru njeguje i razvija i što se prezentuje i van područja grada  , tako da onima  koji su zaslužni za to moramo bar na ovaj način  odati  priznanje“ izjavio  je Đaković.

 

On je dodao da su aktivnosti ustanova i udruženja iz oblasti kulture doprinijele da Prijedor i ovog ljeta  bude živ grad koji ima šta da ponudi i Prijedorčanima i njihovim gostima.

 

On je dodao   da  će gradska uprava i dalje njegovati ovu manifestaciju koja se pokazala kao izuzetna i po sadržaju i po broju učesnika.

 

Prijedorsko Kulturno ljeto počelo je 1. juna i trajalo do  2.septembra. U tom periodu  održano je  46 različitih sadržaja i to četiri koncerta, 12 izložbi, 17 folklornih nastupa, pet pozorišnih predstava, jedan književni i dva turistička programa i pet revija filmova.

 

Učesnicima današnjeg prijema podijeljen je i katalog manifestacije , kao i prigodna zahvalnica .Galerija
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Vaš komentar
Unesite sigurnosni kod
 

     
    Mapa grada Web GIS
    Mapa Prijedora

 

© Grad Prijedor, Sva prava zadržana