Prijem za mališane iz Dječijeg vrtića " Radost"

10/03/2017

 Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković  organizovao je  prijem za tri vaspitne grupe Dječijeg vrtića „ Radost“  koji se tradicionalno povodom Nedjelje djeteta organizuje u Gradskoj upravi .On je tom prilikom istakao  da je zadovoljstvo biti s djecom jer nema ništa iskrenije od dječije pjesme i osmjeha  te da djeci treba posvetiti svaki dan u godini.

 
„ Danas su nam u gostima mališani iz vrtića koji iz generacije u generaciju dolaze ovdje da obiđu gradsku upravu i prostore gdje se donose i krupne odluke sa kojima se utiče i na njihov život“, kazao je Đaković.
 
Gradonačelnik Prijedora je svim ovim mališanima, kao i onima koji pohađaju privatni vrtić u gradu, darivao  prigodne pakete sa  slatkišima, igračkama  i didaktičkim  materijalom.
 
Direktor Dječijeg vrtića „Radost“ Prijedor Dušanka Božić rekla je  novinarima da je ovo još jedna tradicionalna posjeta ovoj ustanovi gdje djeca i povodom Nedjelje djeteta,  a i inače ,budu uvijek  srdačno dočekana.
 
„ Uvijek je to odnos kao prema budućim sugrađanima koji će možda doći i da rade u ovoj ustanovi, tako da je pažnja koja im se ovdje posvećuje uvijek za primjer“, kazala je Božićeva. Vaš komentar
Unesite sigurnosni kod
 

     
    Mapa grada Web GIS
    Mapa Prijedora

 

© Grad Prijedor, Sva prava zadržana